opvoeding is de basis

Beginnerscursus
beginnerscursus

Inhoud en informatie

Deze cursus is voor deelnemers die nog niet eerder met de betreffende hond bij ons op les hebben gezeten. 

Wil je met je hond op cursus of heb je pas een (herplaats) hond, dan kun je bij ons in een klein groepje les krijgen om jouw hond beter te leren begrijpen en te (her)opvoeden. Doordat er in kleine groepjes van maximaal 6 honden gewerkt word is er voldoende gelegenheid om vragen te stellen en persoonlijke wensen aan te dragen. Via het inschrijfformulier kun je je aanmelden. Wij laten je weten wanneer de cursus van start gaat. 

De cursus bestaat uit 8 lessen. Zoals al eerder genoemd, ligt onze prioriteit op opvoeding. Eigenaren willen vooral een hond die luistert, los kan lopen, niet trekt aan de lijn, vriendelijk is, alleen thuis kan zijn en ondertussen niets sloopt of blijft janken en niet in huis poept en/of plast. Naast de bezigheden op onze hondenschool, zullen we ook oefenen in praktijksituaties zoals het station (trein/bus, trap, lift, dieptes en vreemde mensen), centrum (auto, winkel, schuifdeur, restaurant en brug), bos (loslopen, contact andere honden, gehoorzamen bij loslopen, niet letten op trimmers en joggers) en verkeer (fietsers, auto’s en zelf fietsen met je hond)

Onze lessen worden uitsluitend gegeven door gediplomeerde instructeurs die met regelmaat op bijscholing gaan om van de laatste ontwikkelingen op de hoogte te blijven en deze ook toe te kunnen passen in onze lessen.

Heb je na het lezen van bovenstaande nog vragen, bel of mail gerust. 

Wat behandelen we zoal

Even op een rijtje wat je kunt verwachten tijdens deze cursus:

• Wandelen aan een ontspannen lijn
• Aangelijnd kunnen achterblijven
• Sociaal gedrag ten aanzien van andere honden en mensen
• Loslopen en komen bij de geleider
• Op aanwijzing gaan zitten en liggen in diverse situaties
• Jouw hond laten stoppen met een bepaalde actie
• Restaurant training, geen overlast geven
• Behoorlijk inzicht in het gedrag van honden
• Mogelijkheid tot het stellen van vragen, en hier ook een antwoord op krijgen…

Eigenlijk allemaal zaken welke goed van pas zullen komen. Benieuwd? Kom gerust eens kijken. De hoofdmoot is overigens wel dat we lol hebben met onze honden, en dat zal juist goed samen gaan met een sociale en goed opgevoede hond!

Meedoen?

De beginnerscursus is voor mensen die niet eerder bij ons op les zijn geweest of waarbij het een tijdje geleden is dat je bij ons hebt gelopen. Wil je meedoen met deze cursus, neem dan contact met ons op. Wij zullen dan kijken wanneer er een groep van start kan gaan. 

Tarief

De kosten voor de vervolgcursus bedragen 165,- inclusief een riem van Multi-lijn, een beloningstasje en het boek Bewust van hondengedrag.

aanvraag

Vervolgcursus

4 + 9 =