opvoeding is de basis

Vervolgcursus
Vervolgcursus

Informatie

Na 8 weken puppycursus is er een mooie start gemaakt voor wat betreft de opvoeding van uw pup. Qua opvoeden bent u echter nog niet klaar! Voor een stabiele, fijne hond waar u jaren plezier aan gaat beleven is het belangrijk om te investeren, zeker gezien de naderende pubertijd.

Bij Hond-kat bieden wij na de puppycursus aansluitend een beginners- en een gevorderden cursus aan. Cursisten uit de puppycursus stromen automatisch door in deze vervolgcursussen. Deze staan dus niet standaard op de site vermeld maar gaan in overleg met onze trainers.

Heeft u geen puppycursus bij ons gevolgd maar heeft u toch behoefte aan onze vervolgcursus? Dat kan! U kunt zich aanmelden om in te stromen. Instromers volgen eerst een privéles bij één van onze instructeurs. Daarna kijkt de instructeur waar jullie in kunnen stromen. 

 

Instromen met een Puber of volwassen hond

We hebben cursussen voor verschillende leeftijden. Ook volwassen honden zijn welkom. Voor zover het mogelijk is proberen we jou en je hond in te laten stromen in een groep die overeenkomt met de leeftijd en ervaring van je hond. Daarnaast kan je alle oefeningen natuurlijk ook op je eigen tempo doen. Ga je bijvoorbeeld tijdens de les andere honden passeren? Dat kan de ene hond terwijl hij losloopt en de andere hond zit nog aan de lijn. Beiden is prima en vaak afhankelijk van het type hond, de leeftijd en jullie onderlinge samenwerking.

Wanneer kan je niet instromen?

Vertoont je hond probleemgedrag, dan kan je niet instromen in een bestaande cursus. Maar kan je wel een afspraak maken voor een gedragsconsult. Meer informatie hierover kan je vinden via de volgende link; hond-kat.nl/gedragsconsult 

Tarief

De kosten voor de privéles en cursus bedragen €225,- inclusief een riem van Multi-lijn, een beloningstasje en het boek Bewust van hondengedrag. Blijkt dat na één privéles een cursus toch niet de beste oplossing voor jou en je hond is, dan ontvang je het bedrag van de cursus à €165,- retour. 

Inschrijven: