VIP instructeur, Coaching, Gedragsbegeleiding

Thierry Duval


Ik ben Thierry Duval, Kynologisch instructeur en gedragsdeskundige. Ik ben nu 23 jaar werkzaam met honden. Toen ik 23 jaar geleden mijn zwarte labrador Codi kreeg besloot ik me te gaan verdiepen in de hondenwereld. Vanuit zijn ogen ben ik toen gaan kijken naar het trainen van honden en heb daar mijn draai aan gegeven.

De afgelopen jaren ben ik werkzaam geweest op mijn eigen hondenschool en was ik bedrijfsleider/trainer voor assistentiehonden, asiel, dierenhotel en trainings-en adviescentrum. 

Ik hoop dat ik met mijn expertise en vlieguren een aanvulling kan zijn voor een ieder binnen Hond-Kat.

Ik zie mezelf voornamelijk als een coach voor de klant/vipper/trainer. Ik ben een bruggenbouwer en zie altijd wel ergens een oplossing of een weg die ingeslagen kan worden om de doelstelling te behalen. Let’s train!!

Wat ‘moeten’ mensen echt van je weten? Ik kan slecht tegen onrecht op welke manier dan ook. Verder geloof ik echt in de volgende uitspraak: “Don’t confuse movement with progression. Just because you are doing much more doesn’t mean you are getting a lot more done.” Of te wel: bij het trainen van honden is het belangrijk dat je kijkt naar het resultaat. Heel veel doen betekent niet automatisch een beter resultaat.

Wat is jouw beste eigenschap? En je slechtste? Mijn beste eigenschap is dat ik mij vast bijt in dingen en niet graag opgeef! Mijn slechtste eigenschap is dat ik daar in door kan slaan.

Waar kunnen mensen je voor wakker maken? Afgezien van Sushi??? Voor een nieuwe werkdag! Ik krijg enorm veel energie van het werk dat ik doe!