Connie Berendsen

Instructeur, Coaching, Gedragsbegeleiding

Connie is getrouwd met Peter van den Hoek, samen hebben zij 2 kanjers van kinderen Jelle & Hessel. Nadat ze bijna 10 jaar in de bejaardenzorg en activiteiten begeleiding heeft gewerkt, is ze alsnog van haar passie haar werk gaan maken. Na het behalen van de benodigde papieren in 1999 haar eigen bedrijf begonnen.

De activiteiten bestonden in die tijd uit de puppy opvoedschool, het kattenpension en de kleinschalige fokkerij, en dit alles op geheel eigen-wijze. Door verdere ontwikkeling en ervaring zijn er in de loop der jaren diverse activiteiten en werkzaamheden bijgekomen. Connie ontwikkeld zich graag en houd ervan nieuwe uitdagingen aan te gaan, dit houd haar scherp en geeft haar energie. Met name in de nieuwe ontwikkelingen kan zij haar passie en kwaliteiten kwijt.

Een stukje historie; In 1994 is Connie is ze gestart met het lesgeven bij KC Zoys. Daarnaast gaf zij ook paardrijd lessen op een manege en bij een ponyclub. Diverse stages heeft ze doorlopen in honden- en kattenpensions, honden kennel/fokkerij, dierenartsen praktijk, trimsalon, manege, handelsstal en landbouw bedrijven.

Verder is zij werkzaam geweest in een dieren speciaalzaak en in een manege/handel stal. De eerste cursus volgde ze met een ‘geleende’ hond Beertje en bepaalde een certificaat in 1984. Connie heeft verder de nodige ervaring opgedaan door te trainen met haar Duitse herder Robin. Gedrag en Gehoorzaamheid t/m G&G 3 Behendigheid (wedstrijden), Flyball (natte neuzen show), UV (20 kilometer fietsen), VZH (Verkeers Zekere Hond), Getest voor Kind/Hond project en goed bevonden om klassen te bezoeken, jachttraining (examens mogen niet met een herder) en geproefd aan de IPO (africhting).

Duitse herder Robin sorteerde met gemak “haar” bal uit wel 150 tennisballen. Robin is verder in een 20 tal televisie opnames actief geweest.

Na de landbouwschool en de dierenpraktijkschool te Barneveld heeft Connie diverse specialisatie cursussen met goed gevolg doorlopen.