VIP instructeur, instructeur

Sharon Rademaker

Ik ben Sharon Rademaker. Mijn ‘hondencarriere’ starte zo’n 35 jaar geleden met een opleiding bij Martin Gaus tot kynologisch instructeur. Gewoon….omdat ik een vakantie niets te doen had leek me dit een leuke aanvulling op het hebben van een eigen hond (toen nog bij mijn ouders thuis). Ik was destijds nog als secretaresse werkzaam bij IBM maar voelde al snel een carrière switch aankomen.

Na diverse cursussen, trainingen en de opleiding tot kynologisch gedragstherapeut ben ik in 1995 gestart met Hondenschool Jottem! in het Noord-Hollandse De Rijp. Na 29 succesvolle. leerzame en ook enerverende jaren was het tijd voor andere uitdagingen. Ik werk al geruime tijd als extern partner voor KNGF geleidehonden en train voor hen ADL Assistentiehonden en Assistentiehonden voor kinderen. Dit doe ik vanuit huis. Samen met mijn eigen honden Silfer (Golden Retriever) en Foss (langharige dwerkteckel) is het soms een mooie ‘beestenboel’. Heerlijk!

Omdat honden én mensen mijn passie zijn is het werk van trainer van assistentiehonden en het begeleiden van VIP teams mij op het lijf geschreven. Niets mooier dan een passende hond op de juiste plek met een helpende taak!