Basicdag

Tarief: € 250,-
  • Duur: Van 11.00 tot 16.00 uur
  • Inclusief Lunch
Aanmelden

Loopt u met uw hond tegen probleemgedrag aan? Bijvoorbeeld weglopen of niet terugkomen, agressie naar mensen en/of andere honden, angstgedrag of hyperactief gedrag, najagen van joggers of fietsers. Of wilt u graag de band met uw hond verstevigen? Ongeacht wat uw wens is, tijdens een Basicdag gaan u en uw hond samen met een gedragsbegeleider aan de slag! Deze kan u inzicht geven in het gedrag van uw hond en de juiste aanpak.

Inhoud van de dag
Tijdens de Basicdag starten we met een gesprek waarin we het probleem of wens blootleggen. Wij hebben door scholing en ervaring de benodigde kennis opgedaan in hondengedrag en vertalen dit voor u. Aan de hand hiervan kunnen wij een passend advies geven. In de middag gaan we vervolgens aan de slag om het besprokene in praktijk te brengen.

Connie Berendsen en Famke van Buren hebben ruime ervaring op het gebied van hondengedrag en ongewenst gedrag. Tijdens een Basicdag wordt u door een van hen begeleid. Indien noodzakelijk kunnen onze eigen honden ingezet worden om uw hond te coachen.

Ons doel van deze dag is om, samen met u, naar de kern van de zaak te gaan. U en de hond samen; back to basic.

Share Post