VIP-trainers

Saskia de Vries

Al jong heeft het hondenvirus toegeslagen. De aantrekkingskracht van honden was zo groot dat ik als kind weglopertjes mee naar huis nam tot grote ergernis van mijn ouders. Pas veel later kwam daadwerkelijk onze eerste eigen hond.

Vandaag de dag deel ik mijn huis met mijn fantastische man en drie kinderen en uiteraard het hondenspul. Laika is een herderkruising en onze jongste Tika is een labrador. 

Mijn kynologische instructeursopleiding heb ik afgerond bij Tinley, maar uitgeleerd ben je nooit!  Ik probeer dan ook op de hoogte te blijven van de nieuwe ontwikkelingen en ben vaak aanwezig bij nascholings- en specialisatiedagen.

Naast mijn passie voor honden hebben mensen mij altijd gefascineerd, waar de studie ecologische pedagogiek heel goed bij aansloot. Hoe mooi dat deze twee passies binnen hond-kat samenkomen en ik mijn skills kan inzetten om mensen te ondersteunen bij de opvoeding van hun hond. Een droombaan!  Er zijn meerdere wegen die naar Rome leiden, ik zoek graag met eigenaren naar een weg die past en werkt. Niet alleen bij de groepslessen op de hondenschool ben ik te spotten, maar ook binnen het VIP-traject ben ik werkzaam als instructeur.

Mijn betrokkenheid en geduld 😉 Het is met name voor mijzelf niet zo fijn, dat ik soms over mijn eigen grenzen heen ga om mensen te helpen.Wat ‘moeten’ mensen echt over je weten: 

Ik ben enorm nieuws- en leergierig, ik ben dan ook echt een boeken nerd. Het zal jullie vast verbazen, maar natuurlijk wel hondenboeken!

 Wat is jouw beste eigenschap? En je slechtste?

Mijn betrokkenheid en geduld, ik vind het oprecht belangrijk dat mens en hond het samen fijn hebben en zal daar ook mijn uiterste best voor doen. Slechtste eigenschap? Mijn betrokkenheid en geduld 😉 Het is met name voor mijzelf niet zo fijn, dat ik soms over mijn eigen grenzen heen ga om mensen te helpen. 

 Waar kunnen mensen je voor wakker maken? 

Warme scones met abrikozen jam en clotted cream! Serieus!