Er zijn puppen!

De pups van Flicka zijn geboren!

Maandag 27 augustus zijn de pups van Flicka en Seppe geboren. Negen pups, waarvan drie zwarte reuen en zes teefjes. Helaas is één teefje overleden. Vier van de teefjes zijn zwart en één van de teefjes is zwart/bruin.


Flicka is bij Connie geboren, maar is van onze collega Noortje. Het nestje is bij Noortje thuis geboren en verblijft hier de eerste paar weken. De laatste paar weken verhuizen de pups samen met Flicka naar Connie. Daar hebben ze meer ruimte en zijn ook meer mogelijkheden voor de socialisatie. Flicka is kind aan huis bij Connie omdat ze hier natuurlijk zelf als pup is opgegroeid, maar ook omdat ze al haar hele leven twee dagen per week bij Connie is wanneer ze met Noortje mee naar het werk is.


Er zijn nog enkele teefjes beschikbaar. Flicka is heel trots op haar kroost en vindt het heel leuk wanneer er kraamvisite komt. Wilt u meer informatie met betrekking tot de aanschaf van een pup van ons, neem dan contact op voor een persoonlijke kennismaking en/of vul het formulier in zodat u tevens weet aan welke aandachtspunten wij belang hechten.
Een pup in de toekomst?

Heb jij interesse in een pup? Vul dan een aanvraagformulier in of neem rechtstreeks contact met ons op.Het heerlijke puppenspul!
Heerlijke dame Flicka en hieronder haar knappe vent Sepp