opvoeding is de basis

Thema lessen
Korte nuttige en leuke cursussen met een thema
4 lessen 95 euro
Thema lessen

Wandelen aan een ontspannen lijn.

Wandelen aan een ontspannen lijn.
Irritatiepunt nummer een van hondeneigenaren…trekken aan de lijn. Wil je ook ontspannen wandelen met je hond…dit is de cursus!
  • Krijg tools om weer motivatie te krijgen om op pad te gaan
  • Krijg inzicht in het hoe en waarom je hond aan de lijn trekt
  • Krijg je hond gemotiveerd om wenselijk gedrag te laten zien.
  • Aan een ontspannen lijn ervaar je echte verbinding met je hond
Rust in de tent

Vertoont jouw hond vaak ‘ hyper’ gedrag? Is hij druk als er bezoek komt? Springt hij tegen iedereen en van alles op? Heeft hij geen zelfbeheersing? Gaat hij op alles aan? Is hij onrustig in huis? Hier is wat aan te doen! In de deze cursus leren we je waarom je hond dit gedrag vertoont en geven we handvatten en huiswerk mee om mee aan de slag te gaan. Doel is om een gedragsverandering te weeg te brengen bij jou en je hond.

Tricks & Trucs

Vind je het leuk om op een ontspannen manier met je hond te werken? Om samen leuke tricks & trucs te doen? Denk hierbij dan aan Buig, High Five, Schaam je, meelopen op je voeten, rollen, enz. Je bent vrij om je eigen tricks en trucs in te brengen….wij maken er een ‘koud kunstje’ van! Samen lekker bezig zijn versterkt de band, geeft je inzichten in training en natuurlijk ook leuk om te gebruiken bij fotosessies. Kijk ook eens op de pagina ‘Filmsterren’ op deze site.

Hulp in de huishouding

Droom je ervan dat je hond je zou kunnen helpen tijdens je dagelijkse huishoudelijke bezigheden? Hier is de oplossing….je hulp in de huishouding is je eigen hond! Denk aan was uit de wasmachine halen, lades en deuren open maken en dicht doen. Dingen aangeven, (eigen) rommel opruimen, kledingstukken uittrekken….the sky is the limit!

De hond moet gewent zijn iets vast te pakken in z’n bek/apporteren

Aanmelden

Thema lessen

Keuze Thema les

Voor onze administratie en cursusadministratie gebruiken wij de hierboven ingevulde gegevens. Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om.

7 + 9 =