Puppy cursus

Opvoeding

Onze individuele puppy cursus staat in het teken van de opvoeding van een pup. We merken dat eigenaren veelal behoefte hebben om te weten hoe ze de pup leren wandelen aan een ontspannen lijn. Hoe ze hun pup leren alleen te zijn en hoe ze de zindelijkheid moeten aanpakken. Kortom; hulp bij het opvoeden. Natuurlijk zijn ook de oefeningen van belang, maar toegespitst op de praktijk; een zit oefening hoeft echter niet precies naast dat linkerbeen plaats te vinden, maar moet wel op commando (of handgebaar) kunnen worden uitgevoerd.


Individueel

Soms kan het prettig zijn om niet in een groep terecht te komen. Bijvoorbeeld omdat je een druk leven hebt en graag op je eigen gekozen tijd cursus wilt lopen. Of omdat je liever individueel begeleid wilt worden, bijvoorbeeld omdat je specifieke wensen hebt of de gezinssituatie daarom vraagt.


Starten

Ook met de individuele cursus hebben wij geen wachttijden, u kunt direct starten! U mag uiteraard ook komen kijken voordat u de pup meebrengt en zelfs voordat u deze aangeschaft heeft. De puppy cursus bestaat uit 5 lessen, van 1 uur. Bij de cursus is het boek Bewust van hondengedrag inbegrepen.

Inhoud

Uiteraard behandelen we in de individuele cursus ook de belangrijke zaken als zindelijkheid, bench aanleren, autorijden, gezin met kinderen, de eerste nachten, alleen laten enz. Eigenlijk kan dit van alles zijn waar u mee te maken krijgt. Maar we duiken hier nog specifieker in op de individuele thuissituatie en alle vragen die er spelen. Tijdens de lessen wordt er op een zowel theoretische als praktische manier aandacht besteed aan het gedrag van honden. Dit vinden wij noodzakelijk om u te leren op de juiste manier met honden om te gaan. Het is voor pups op jonge leeftijd nog niet verstandig om een uur actief bezig te zijn, daarom behandelen wij de theoretisch zaken tussendoor. Het is de bedoeling dat de informatie die u in de les opdoet, in praktijk wordt gebracht. Tevens bieden wij de mogelijkheid om uw pup te socialiseren met verschillende diersoorten zoals katten, kippen, eenden, konijnen, schapen, varkens, ganzen en een kalkoen, maar ook met andere hondenrassen. Dit is van groot belang om uw hond hier in de toekomst op een acceptabele manier mee te laten samen leven. Uiteraard wordt er in de puppy cursus geleerd om uw pup te laten zitten, liggen, rustig wandelen en komen. Echter, dit doen wij niet enkel op het veld. Alle oefeningen worden ook geoefend in verschillende praktijksituaties zoals in het verkeer of in het bos, in een restaurant, achter in de auto enz. Ook aan het loslopen wordt veel aandacht besteed. Uiteraard mogen alles gezinsleden meekomen, zodat deze ook betrokken worden bij de opvoeding van de pup.


Aanmelden

De kosten van de individuele cursus zijn 275,- voor 5 lessen van een uur (kunnen uitlopen als de situatie daarom vraagt) inclusief het boek Bewust van Hondengedrag, een riem van Multi-lijn en een beloningstasje, excl reiskosten indien van toepassing. Heeft u na het lezen van bovenstaande nog vragen, bel gerust. Wilt u meteen aan de slag? Vult u dan het aanmeldformulier in. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op voor een afspraak.

Aanmelden

Voornaam en achternaam (verplicht)

Adres (verplicht)

Postcode en plaats (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Naam hond

Ras

Leeftijd hond

Voorkeur dagdeel waarop de cursus plaatsvindt
Doordeweeks overdagDoordeweeks 's avondsZaterdag

Verwachtingen van de cursus

Eventuele opmerkingen

Ik accepteer de algemene voorwaarden