opvoeding is de basis

Privéles
Privéles

Inhoud en informatie

Vind je het fijn om individueel les te krijgen met die onderwerpen die voor jou van belang zijn, dan kun je gebruik maken van privéles. Een gediplomeerd instructeur met voldoende ervaring zal samen met jou, gericht werken aan wenselijke doelen. Afspraken op welk moment en waar overleg je samen met de trainer. Op de hondenschool hebben we oa de beschikking over een binnen-, overdekte en omheinde ruimte. Les geven in de thuissituatie is ook mogelijk maar dit kan bijvoorbeeld ook in het bos plaatsvinden. Het gaat om maatwerk en daarvoor is het handig om de locatie daarop aan te laten sluiten. 

Deelnemen met meerdere personen uit hetzelfde gezin is natuurlijk geen probleem en in sommige situaties juist heel wenselijk.

Ervaring en motivatie
Wij hebben door scholing en ervaring de benodigde kennis opgedaan in hondengedrag en vertalen dit in begrijpelijke taal. Aan de hand hiervan kunnen wij een passend advies geven. Vervolgens gaan we aan de slag om jouw doel te bereiken. Houd er rekening mee dat een aanpassing in het gedrag van een hond, samenhangt met een verandering bij jou zelf. 

Tarief en aanmelden

De kosten van een privéles zijn 75,- per uur inclusief het boek Bewust van Hondengedrag. Woon je buiten Nijkerk dan komt er 0,35 cent per kilometer reiskostenvergoeding bij. Uiteraard ben je ook van harte welkom op onze locatie. Heb je na het lezen van bovenstaande nog vragen, bel gerust. Wil je meteen aan de slag? Vul dan het aanmeldformulier in onderaan deze pagina. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op voor een afspraak.

Aanmelden

Privéles

Voor onze administratie en cursusadministratie gebruiken wij de hierboven ingevulde gegevens. Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om.

11 + 4 =