een goede fokker

Onze poezen
maak kennis met

Onze poezen

Fudge Marindytree

Fudge is geboren op 5 mei 2013

Fudge is een poesje die zichzelf goed kan vermaken, ze komt graag uit zichzelf even in je nek. Haar kleur is Blue tortie/white. Fudge heeft al lieve en mooie nakomelingen gebracht Haar ouders zijn Cape Coon of Pine Tree & Giant May Be’s Place Boeddha

Coencats Maxime

Maxime is geboren op 3 november 2018

Maxime is een poes die heel goed weet wat ze wilt, ze is een dapper, lief en een eigenwijze poes. Haar kleur is Black silver tabby mackerel/White. Haar ouders zijn Kiyara Smiegel en Bentheim Gelre’s IQ.

Giants May Be’s Place Kookai

Kookai is geboren op 2 juli 2009

Kookai is een grote poes die vaak aangezien wordt voor een kater. Kookai zoekt graag een rustig plekje en voelt zich duidelijk ‘verheven’ boven het jongere grut. Haar kleur is black silver tabby blotched. Haar ouders zijn Leonids Coons Vrouke Voila & IC Elvis Samotna Gwiazda (PL)

Blossem en Estrella

Blossem en Estrella zijn geboren op 25 juli 2006

Blossem en Estrella zijn nestzusjes. Hun moeder was een lieve Ragdoll en hun vader onze eerste Maine Coon Oliver. Blossem is blue/tortie en Estrella is black/tortie/white. Beide dames zijn gesteriliseerd en lopen vrij op het terrein waar ze oa behulpzaam zijn tijdens de socialisatie van puppylessen. Ook zijn beide dames graag geziene gasten tijdens bezoekjes die ze verrichten voor Stichting Animal 4 Health.

Giants May Be’s Place Mainz

Mainz is geboren op 7 maart 2017

Mainz is graag op zichzelf, te veel drukte houdt zij niet van. Een knuffel komt ze wel halen en ze is erg energie vol. Haar kleur is black tortie silver tabby mackerel. Haar ouders zijn Fudge & Figo (PL)

Amazing Abigail of Zoemika’s

Abigail is geboren op 7 december 2012

Abigail is niet een al te drukke poes, ze komt wel graag even wat aandacht vragen. Ze is nooit erg op de voorgrond. Haar kleur is black silver tabby blotched/white. Haar ouders zijn Happiness of Zindikoma & IQ

Giants May Be’s Place Cosmo

Cosmo is geboren op 10 november 2017

Cosmo is een grote poes die vaak aangezien wordt voor een kater. Ze is vriendelijk en vrij rustig. Haar kleur is black/white. Haar ouders zijn Abigail & Mega

Mo’s Atja

Atja is geboren op 11 maart 2018

Atja is een mooie grote en vooral vriendelijke poes. Ze is niet op de voorgrond maar altijd in voor een knuffel. Haar kleur is black silver blotched. Haar ouders zijn Acoonitum’s Dagny & IQ.

Lotus

Lotus is geboren op 27 juli 2017

Lotus is een kruising Ragdoll x Maine Coon. Er zal in haar eerdere bloedlijn nog een andere pointkleur aanwezig moeten zijn want anders was haar mooie point kleur niet tot uiting gekomen. Lotus is een tortie point van kleur. Lotus gaat vooral mee op bezoek naar zorginstellingen wanneer we geen kittens hiervoor beschikbaar hebben. Het formaat en haar rustige karakter maken dat zij uitermate geschikt is voor deze werkzaamheden.