Onze poezen

(Kookai) Giant May Be's Place Kookai

Kookai is geboren op 2 juli 2009

Black silver tabby blotched

Kookai is een dochter van Vrouke & Elvis. Kookai is een zeer grote poes met een forse kater-look. Meer dan eens wordt ze absoluut aangezien voor een kater. Ze is geboren uit een nestje van 3 kittens, ze heeft 2 broertjes waarvoor ze absoluut niet onder heeft gedaan. Vanaf het begin leken het wel 3 katertjes. Kookai is de halfzus van Dille en Karma, maar ook de halfzus van onze prachtige katers Figo en IQ. Met haar zussen deelt ze haar moeder en met haar broers deelt ze haar vader Elvis


(Dille) Giant May Be’s Place Dille

Dille is geboren op 9 maart 2011

Blue solid

Dille is een dochter van Vrouke en Black Jack. Ze is de halfzus van Karma en Kookai. Dille is een actieve jonge poes die lekker van het leven geniet, ze houdt van een spelletje en is dan ook de feestganger tussen de katten. Ook houdt ze zich niet in als ze iets te vangen ziet, maar de foto’s zullen voor zich spreken.


(Abigail) Amazing Abigail of Zoemika's

Abigail is geboren op 7 december 2012

Black silver tabby blotched and white

Aby is de dochter van IQ en moeder Happiness of Zindikoma. Ze is een vrolijke poes, die stevig in haar karakter staat. Haar openheid en vrolijkheid heeft ze van haar vader, maar haar vasthoudendheid komt van haar moeders kant af. Ook heeft ze net als haar moeder en al haar nestgenootjes en fascinatie voor water en drinkt ze dit bij voorkeur vanaf haar poot uit de drinkbak. Dit alles gaat minimaal gepaard met een groot waterballet, wat haar baasje weer lekker laat dweilen. Aby is mooie en evenwichtige poes, rustig en met een vriendelijk karakter!

(Fudge) Fudge Marindytree

Fudge Marindytree is geboren op 5 mei 2013

De vader van Fudge is Boeddha Giant may be's place en haar moeder cape of pine tree ( Kyra). Ze komt uit een nestje van 5 kittens; 3 poezen en 2 katers in veel verschillende kleurslagen. Fudge is geboren bij Francisca van Hees, maar is samen met haar broers en zussen komen logeren om mee te gaan met de bezoekjes naar diverse zorginstellingen. Fudge is bij ons gebleven


(Acacia) Giant May Be’s Place Acacia

Acacia is geboren op 20 oktober 2015

Blue tabby Blotched

Dille en Spencer zijn de ouders van Acacia, iets wat je niet alleen terug ziet in haar uiterlijk, maar ook in haar karakter. Voor Acacia is het leven één groot feest, ze maakt overal een spelletje van en is ontzettend fanatiek met jagen op veertjes, balletjes en al het andere wat beweegt. Ze is snel en geeft iedereen het nakijken. Gelukkig weet ze ook haar rust te vinden en kan ze heerlijk op schoot liggen kroelen.