een goede fokker

Onze poezen
maak kennis met

Onze poezen

Fudge Marindytree

Fudge is geboren op 5 mei 2013

Fudge is een poesje die zichzelf goed kan vermaken, ze komt graag uit zichzelf even in je nek. Haar kleur is Blue tortie/white. Fudge heeft al lieve en mooie nakomelingen gebracht Haar ouders zijn Cape Coon of Pine Tree & Giant May Be’s Place Boeddha

Giant May Be’s Place Lynn

 

Lynn is geboren op 28 december 2021, ze is de dochter van Abigail en de kleindochter van IQ.  Juultje is haar zus. 

 

Coencats Maxime

Maxime is geboren op 3 november 2018

Maxime is een poes die heel goed weet wat ze wilt, ze is een dapper, lief en een eigenwijze poes. Haar kleur is Black silver tabby mackerel/White. Haar ouders zijn Kiyara Smiegel en Bentheim Gelre’s IQ.

Giant May Be’s Place Kaatje II
Kaatje is geboren op 29 juni 2021 ze is de dochter van Atja

Blossem 

Blossem is geboren op 25 juli 2006. 

Blossem is blue/tortie. Ze is gesteriliseerd en loopt vrij op het terrein waar ze oa behulpzaam is tijdens de socialisatie van puppylessen. 

Giant May Be’s Place Juultje II

Juultje is geboren op 28 december 2021, ze is de dochter van Abigail en de kleindochter van IQ. Lynn is haar zus. 

 

Generatio Selwyn Liv Olivia

Olivia is geboren op 28 oktober 2020 en is de kleindochter van onze Mainz.

 

Silver

 

 

Giants May Be’s Place Mainz

Mainz is geboren op 7 maart 2017

Mainz is graag op zichzelf, te veel drukte houdt zij niet van. Een knuffel komt ze wel halen en ze is erg energie vol. Haar kleur is black tortie silver tabby mackerel. Haar ouders zijn Fudge & Figo (PL)

Amazing Abigail of Zoemika’s

Abigail is geboren op 7 december 2012

Abigail is niet een al te drukke poes, ze komt wel graag even wat aandacht vragen. Ze is nooit erg op de voorgrond. Haar kleur is black silver tabby blotched/white. Haar ouders zijn Happiness of Zindikoma & IQ

Giants May Be’s Place Cosmo

Cosmo is geboren op 10 november 2017

Cosmo is een grote poes die vaak aangezien wordt voor een kater. Ze is vriendelijk en vrij rustig. Haar kleur is black/white. Haar ouders zijn Abigail & Mega

Mo’s Atja

Atja is geboren op 11 maart 2018

Atja is een mooie grote en vooral vriendelijke poes. Ze is niet op de voorgrond maar altijd in voor een knuffel. Haar kleur is black silver blotched. Haar ouders zijn Acoonitum’s Dagny & IQ.

Lotus

Lotus is geboren op 27 juli 2017

Lotus is een kruising Ragdoll x Maine Coon. Er zal in haar eerdere bloedlijn nog een andere pointkleur aanwezig moeten zijn want anders was haar mooie point kleur niet tot uiting gekomen. Lotus is een tortie point van kleur. Lotus gaat vooral mee op bezoek naar zorginstellingen wanneer we geen kittens hiervoor beschikbaar hebben. Het formaat en haar rustige karakter maken dat zij uitermate geschikt is voor deze werkzaamheden.

Giant May Be’s Place Minous

Minous is geboren op 25 juni 2021, ze is de dochter van Cosmo.