VIP Instructeur

Patricia van de Wetering

 Hoi hoi!

Mijn naam is Patricia, VIP instructeur bij kynologisch instituut vanuit ’t hart.

Mijn passie voor honden begon al vanaf jongs af aan, thuis op de boerderij.
Ik weet niet beter als dat wij thuis honden hadden lopen en dan vooral Jack-Russels!
Zelf heb ik nu ook mijn eigen jack genaamd Jillz. Zij is mijn steun en toeverlaat.
Als het ook maar even kan gaat ze graag met mij mee op pad dus de kans is groot dat je haar misschien ook wel eens tegen gaat komen!

Vanaf jongs af aan ben ik gaan werken bij het hondenpension bij ons in de buurt en zelf op honden gaan passen. Vervolgens heb ik de opleiding dierenverzorging en verschillende cursussen omtrent de hond gevolgd en goed afgerond. 
Nu train ik al een aantal jaren assistentiehonden, met namen blindengeleidehonden.
Van het een kwam het ander en zo ben ik hier terechtgekomen!

Wat ‘moeten’ mensen echt over je weten: Dat ik graag een luisterend oor ben en ook graag advies geef.

Wat is jouw beste eigenschap? En je slechtste?: Ik wil helpen waar dat kan en geef ook duidelijk mijn mening. Deze eigenschappen helpen mij in mijn werk als instructeur maar dit is ook meteen mijn valkuil.

Waar kunnen mensen je voor wakker maken: Waar je me wakker voor kan maken is overduidelijk; pizza, puppy’s en noodsituaties!