Dekreuen

Check Out Of Fairytale Giant


Check out is geboren op 28 december 2016

Check out is een vriendelijke donker gestroomde reu afkomstig uit Zwitserland. De eerste periode van zijn leven woonde hij in Nederland maar sinds enkele jaren woont hij in Hongarije. Check Out is gezamenlijk gekozen mbt de fokkerij en heeft zodoende de beschikking om hem te kunnen inzetten voor nageslacht. Nadat hij in Nederland de benodigde testen heeft gehad en hiermee gezond is verklaard, is zijn sperma opgeslagen in Nederland. Zo zijn er meerdere mogelijkheden om gebruik te kunnen maken van deze knapperd. Vader: Danish Danehouse’s Wellington Moeder: NuriYah Of Devoted Dogs DCM en ED vrij, heupuitslag A Norberg waarde 32,5


Friend Fido Giants May Be's Place
Fido is geboren op 26 maart 2016

Friend Fido is een zoon Boost en Justice. Hij is opgegroeid tot een mooie compacte reu met een krachtige uitstraling. Fido is aangekeurd en getest op ED, HD en DM en hiervan vrij bevonden.

Friend Faelan Giants May Be's Place
Faelan is geboren op 26 maart 2016

Friend Faelan is een zoon van onze Boost en Justice. Met veel enthousiasme heeft hij samen met zijn baasjes al een eerste show gelopen waarop hij de score uitmuntend heeft behaald. Deze knappe en vrolijke reu is getest op ED, HD, DM en dwergroei en daarvan vrij bevonden.