vip instructeur, coaching, Kantoor

Nienke Staal Bouwman

 Dag mijn naam is Nienke, gelukkig getrouwd en moeder van 2 toppers. Eind 2015 zijn wij opzoek gegaan naar een hulphond voor onze zoon. Voor een opgeleide hulphond kwamen we toen niet in aanmerking, maar zijn we wel in een goede richting geholpen om zelf een eigen hond op te leiden. In augustus 2017 is onze golden retriever Charly bij ons komen wonen. Charly heeft een belangrijke taak in onze familie. Ze geeft steun aan mijn zoon, hierdoor heeft zijn zelfvertrouwen een enorme boost gekregen en durfde hij weer sociale contacten aan te gaan. Ook op school ging hij met enorme sprongen vooruit. Ze is voor ons een geschenk, want waar je als ouder/professionele begeleiding vaak vastloop in een bepaald proces kan een huisdier van onschatbare waarde zijn.

Van het geven van de diverse cursussen op de hondenschool geniet ik enorm. De samenwerking tussen hond en mens + de positieve werking hierop = goud waard. Dit zijn de redenen dat ik de opleiding: Kynologisch Instructeur bij Dogvision heb gevolgd om vervolgens door te stromen naar de opleiding: Gedragstherapie bij Honden.

Ik wens u veel plezier tijdens het volgen van de cursussen en wellicht tot snel!

Wat ‘moeten’ mensen echt over je weten: Ik ben een ram qua sterrenbeeld. Die staan bekend om zich staande te houden in moeilijke tijden in hun eigen leven en willen zaken alleen oplossen, maar daarentegen kunnen ze emotioneel reageren en betrokken raken wanneer het om een ander gaat… nou that’s me.

Wat is jouw beste eigenschap? En je slechtste?: Empathie en ik zal altijd opzoek gaan naar de kwaliteiten en interesses van een ander. Slechte eigenschap: ik houd mezelf nooit aan mijn eigen afspraken zoals meer sporten en ontspanning.

Waar kunnen mensen je voor wakker maken: Het liefst gewoon ‘s ochtends voor een lekker ontbijtje, maar lunch of diner vind ik ook een goed idee. Koken is mijn hobby dus samen in de keuken staan vind ik gezellig. Gaan we samen op avontuur; kiezen we voor de Franse, Thaise of de Italiaanse keuken. Of gaan we eerst echt op reis want voor reizen mag je mij zeker ook wakker maken. Het liefst neem ik wel mijn gezin mee, want zonder hen kan je mij het beste gewoon laten slapen.