vip instructeur

Nancy Bakker

 Al mijn hele leven heb ik een passie voor honden. Ik woon samen met mijn man, twee zoontjes Jerry en Chester en twee honden Fergie en Fozzie in Aalsmeer. Ik heb mijn hele leven al een passie voor honden. In 2016 ben ik, samen met Martina Thomas, gestart met de opleiding Coachen met Honden bij Pets4Care. In 2017 ben ik mijn eigen praktijk Coachhond gestart. Daarna heb ik nog verschillende bijscholingen gedaan op het gebied van kinder- en jongerencoaching, angst (voor honden), trauma en verlies en rouw (allemaal met inzet van de hond). Omdat ik me nog meer wilde verdiepen in het gedrag van honden en hoe honden leren, heb ik de opleiding tot kynologisch instructeur gevolgd bij Peter Beekman van Kynotrain. Sinds kort werk ik met veel plezier voor Kynologisch Instituut Vanuit ’t Hart en begeleid ik VIP’ers in de opvoeding en training van hun eigen psychosociale hulphond.
Ik gun iedereen een prachtige band met zijn of haar hond. Het is zo fijn om een hond als maatje te hebben. Iemand die altijd voor je klaar staat en je gewoon accepteert zoals je bent.

Wat ‘moeten’ mensen echt over je weten: Ik ben gek op dieren en dan met name honden. Ik ben enig kind en mijn hondje zag ik vroeger echt als mijn zusje en beste vriendinnetje!

Wat is jouw beste eigenschap? En je slechtste?: Ik ben heel meelevend en betrokken. Mijn valkuil is dat ik te veel leuk vindt en soms dus bij teveel dingen betrokken wil zijn.

Waar kunnen mensen je voor wakker maken: Nergens voor! Alleen m’n kinderen dan, die mogen me altijd wakker maken. Of in uiterste nood, dan sta ik meteen klaar.