Kom steppen met je hond!

Kom steppen met je hond!

14mrt

Kom steppen met je hond voor Stichting Animal4Health!

Kynologisch Instituut vanuit ‘t Hart (voorheen hondenschool Puppy’s Place) organiseert op 3 april een kennismakingsworkshop ‘Steppen met de Hond’. De workshop wordt gegeven op de hondenschool aan de Hooglandseweg in Nijkerkerveen. Een ideaal moment om eens kennis te maken met deze snel groeiende hondensport! De opbrengst komt volledig ten goede van de Stichting Animal4Health.

Steppen is leuk en gezond, zowel voor de baas als voor de hond! Je bent echt samen in beweging en de mate van intensiviteit kun je zelf bepalen. Om te ervaren hoe leuk en intensief deze tak van hondensport is, is er deze workshop die in samenwerking met StepEvents wordt georganiseerd. Je gaat, in kleine groepjes, kennismaken met de beginselen op een step van Stepevents. Je wordt hierin deskundig begeleid. Na de workshop ontvang je een leuke goodiebag met o.a. lekkers van Carnibest.

De workshop duurt ongeveer een uur/ anderhalf uur. Bij voldoende aanmeldingen zullen er op verschillende tijden workshops beginnen, startend vanaf 11.00 uur. De kosten voor deze workshop zijn slechts 7,50 inclusief koffie/thee, wat lekkers en een gratis goodiebag! De volledige opbrengst gaat naar de Stichting Animal4Health. Animal4Health bezoekt zorg- en ouderen instellingen met hiervoor speciaal geselecteerde dieren, waaronder honden, katten, konijnen en andere kleine dieren. Veel van de bewoners vinden het prettig om lichamelijk contact te maken met een dier, andere vinden alleen het kijken ernaar al een verrijking. Wil je meer weten over het goede werk dat deze stichting verricht? Kijk dan op de website: www.animal4health.nl

Wil je meedoen aan deze kennismakingsworkshop? Meld je dan snel aan, want er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar!

Share Post

About Author

2 Comments

  • Een fan van honden

    Kom het dit jaar weer terug?

    • Famke

      Beste hondenfan, We willen zeker proberen of we het dit jaar nogmaals kunnen organiseren!

Leave a Reply