Kattenpension De Katterij

In huiselijke sfeer met een boerderij-achtige uitstraling, ontvangen en verzorgen wij uw kat.

Veel katten ondervinden stress als ze uit hun vertrouwde omgeving zijn. Toch kan een pension een goed alternatief zijn tijdens uw afwezigheid. Katten die met regelmatig met verandering te maken krijgen (zoals een pension bezoek) leren beter met veranderingen om te gaan. Wij raden een eerste pension bezoek in een drukke periode zoals tijdens een schoolvakantie om deze reden ook af, de stress is vanwege een groter aantal katten dan hoger wat gewenning en vertrouwen belemmerd. De meeste van onze pensionkatten komen al geruime tijd logeren waardoor ze met meer vertrouwen een vakantie bij ons overbruggen.

Waneer komen katten bij ons logeren: - Tijdens uw vakantie - Tijdens een verbouwing - Vanwege een verhuizing - Waneer u wegens ziekte (opname) tijdelijk niet voor uw kat kunt zorgen - Vanwege revalidatie van de kat (bijv na botbreuk ivm kleinere verblijven) of van u zelf - Wegens probleemgedrag, gedragstherapie Medische verzorging en/of dieetvoeding is mogelijk, dieetvoeding dient u zelf mee te brengen.

Wanneer uw kat bij ons komt logeren, gaat hij/zij eerst voor de periode van meestal 1 dag in een apart, kleiner, verblijf. Dit is om uw kat te laten acclimatiseren en te kunnen controleren of er voldoende tot zich wordt genomen en uitgescheiden. Tevens biedt dit ons de mogelijkheid om te kunnen controleren of er parasieten aanwezig zijn waarvoor we zo nodig kunnen behandelen voordat de kat met soortgenoten in aanraking komt. Wanneer dit allemaal in orde is, krijgen de katten de mogelijkheid om vrij rond te lopen in een ruim binnen- en buitenverblijf. Brengt u een kater? Dan wel graag een "je weet wel" kater.

Openingstijden van ons pension zijn op afspraak, van maandag t/m vrijdag tussen 16.00 - 17.00 uur en in het weekend en tijdens feestdagen tussen 12.00 - 13.00 uur. Buiten deze openingstijden is het mogelijk om een andere afspraak te maken.

Prijs per dag 8,-
Tweede kat uit hetzelfde huishouden 7,-
Katten met intensieve medische zorg betalen 2,50 per dag extra
Annuleringsverzekering 0,50 per dag

Algemene voorwaarden