een goede fokker

Onze katers
maak kennis met

Onze katers

Bentheim Gelre’s Igor IQ

IQ is geboren op 8 november 2009

IQ is de grootste knuffel van het bedrijf. Hij heeft een rustig en vriendelijk karakter. De poezen benadert hij uiterst respectvol en vriendelijk. De dierenarts was tijdens zijn laatste HCM echo erg onder de indruk van zijn goede conditie in combinate met zijn leeftijd. HIj heeft HCM en pdk echo gehad. Er is een verklaring van de navelbreuk en testikels. Ook de DNA test was negatief op alle geteste aandoeningen. Daarnaast wordt hij ook regelmatig getest op Felv en FIV.

Wolfiera’s Luxymoon Oreo

Oreo is geboren op 30 oktober 2020

Oreo is vanuit een lief klein kittentje uitgegroeid tot een mooie stoere kater. Net als IQ kruipt hij graag in je nek. Hij heeft net als de andere katers zijn HCM en pkd echo gehad en is DNA getest op diverse aandoeningen en daarvan vrij bevonden. 

Bailey from Rebeccas Star

Bailey is geboren op 17 december 2018

Bailey is nu een aantal jaar in onze katterij. Hij is vriendelijk naar ons en gek op aandacht. Hij heeft inmiddels bij aantal dekkingen buiten de katterij mooie en gezonde nestjes gekregen. Hij heeft een HCM en pkd echo gehad en de DNA test was ook negatief op alle geteste aandoeningen.