kantoor

Karlien Bijlsma

Hi! Ik ben Karlien Bijlsma. Ik woon in Zeewolde samen met mijn twee supermannen van 13 en 15. Wij delen het huis met hamsters, kippen, mieren, konijnen en een kruising Beagle-Cockerspaniel. Gezellige boel dus. Sinds eind december 2021 ben ik werkzaam bij Hond-Kat op kantoor. Een beetje als van alles wat: planning van de hondenschool, het administratieve gedeelte van de vip-trajecten, boekhouding enzenz. Ik vind het ontzettend leuk om deel uit te mogen maken van dit enthousiaste team met lieve, leuke collega’s. Mooi om te zien met hoeveel inzet er hier dagelijks gewerkt wordt om iedereen van dienst te zijn. 

Honden hebben altijd wel deel uit gemaakt van mijn leven, ik weet eigenlijk niet echt hoe het is om zonder te leven…afgezien van een kleine “misstap” in mijn studententijd met twee katten. Mijn hart ligt echt bij de Flatcoateds en Duitse Staande Kortharen en ik heb ook heel wat afgetraind (voornamelijk jachttraining) met mijn honden. Toen mijn laatste “zwarte schaduw” in oktober 2021 overleed kwam daar toch iets anders op mijn pad. Ik was op zoek naar een volwassen hond omdat een pup gewoon even geen optie was maar leven zonder hond ook zeker niet. Toen kwam daar Poppy, achtergelaten bij de dagopvang en daar al een half jaar op zoek naar een nieuw thuis. Deze dame van een jaar of 8 heeft wat issues, maar gaande weg begrijpen we elkaar steeds beter;) 

Wat ‘moeten’ mensen echt over je weten: Ik ben een ontzettend ochtendmens, uitslapen staat niet in mijn vocabulaire. 

 Wat is jouw beste eigenschap? En je slechtste: Jeetje die vind ik altijd lastig: tja wat is nou een goede eigenschap? Ik hou van overzicht hebben, structuur enzo, dat is handig natuurlijk maar zorgt er dan ook weer voor dat je soms wat meer moeite hebt met flexibel zijn.

Waar kunnen mensen je voor wakker maken? Zolang het in de ochtend is eigenlijk voor bijna alles, midden in de nacht kan je mij echt nergens voor wakker maken haha:).