VIP instructeur, dierverzorger

Jonneke Kiemel

 Hoi! Mijn naam is Jonneke en ik ben werkzaam als trainer van de VIP. Zelf ben ik begonnen bij hond-kat als een van de VIP jongeren zelf. In 2011 ontwikkelde ik een eetstoornis. Helaas komt een eetstoornis nooit alleen en ontwikkelde ik naast mijn eetstoornis een dysthyme stoornis en verschillende angststoornissen. Talloze behandelingen en daarna (ziekenhuis) opnames volgden. Ik ben echt tot het dieptepunt geweest. Mezelf compleet verloren. In de toekomst kijken durfde ik niet. Bang om ècht te gaan leven. Tot dat er een lichtpuntje in mijn leven kwam. Twirre. Twirre en ik hebben samen de opleiding gevolgd bij Connie en inmiddels is Twirre een gecertificeerde hulphond. Twirre deed iets wat niemand anders daarvoor kon. Twirre was de enige die door mijn muurtje heen kon prikken.

Twirre is in 2017 geboren, met zijn hulp en steun van de afgelopen jaren gaat het met mij beter dan ooit. In Januari 2020 heb ik mijn diploma tot kynologisch instructeur gehaald bij de Martin Gaus academie en hier ben ik ontzettend trots op. Ik vind het ontzettend mooi om vanuit ervaringsdeskundigheid te kunnen werken en zo ook de jongere te begeleiden met hond op weg naar herstel!

Naast het werken als trainer van de VIP, ben ik ook werkzaam als dierverzorger in de dierenverzorging. Mijn passie voor dieren is groot en ik ben ontzettend blij om deel uit te mogen maken van een fantastisch team. Een team met een missie!

Wat ‘moeten’ mensen echt over je weten: Door Twirre heb ik mijn leven terug gekregen en nu wil ik mij 100% inzetten voor jongeren die hetzelfde hebben als dat ik heb gehad.

Wat is jouw beste eigenschap? En je slechtste?: Ik heb eeuwen lang geduld en wil alles precies, lees perfectionistisch doen. Dit is zowel een kwaliteit, als mijn valkuil…

Waar kunnen mensen je voor wakker maken: Mensen mogen mij echt wakker maken voor een lekkere wandeling op het strand met Twirre. Ik kan zo genieten van de zee, het strand en de zeegeluiden.