VIP Instructeur

Inga Seine

Mijn naam is Inga Seine, Ik woon in Balkbrug (Overijssel).

Ik heb samen met mijn ouders een Zwitserse Witte Herder van 8, Djiz, en een Labrador van 6, Buddy. Beide honden hebben mij goed geholpen toen ik zelf niet lekker in mijn vel zat. Deze periode heeft mij laten besluiten om te stoppen met de opleiding die ik op dat moment volgde in de ouderenzorg en zo heb ik de keus gemaakt om mij volledig op honden te richten. Een keus waar ik tot op heden zo onwijs blij mee ben geweest!

Ik heb ik 2020 mijn diploma tot Kynologisch Instructeur behaald en daarna volgde er nog meer opleidingen, Pet Health Coach, Kynologisch Masseur basis,Instructeur Speuren. Op dit moment volg ik een opleiding tot Kynologisch Gedragstherapeut en Instructeur Balans en Coördinatie. Maar ik ben nog lang niet uitgeleerd en blijf me bijscholen.

Naast dat ik VIP trainer ben bij Hond-Kat heb ik een eigen hondenschool waar ik groepslessen en privélessen aanbied, en heb ik een individuele uitlaatservice.

Ik hoop jou en jouw hond snel te ontmoeten bij Hond-Kat.

Wat ‘moeten’ mensen echt over je weten:
Ik hou van oude volkswagen auto’s en ga regelmatig naar weekenden waar iedereen samenkomt met zo’n auto. 

Wat is jouw beste eigenschap? En je slechtste?:
Ik kan moeilijk rust nemen, dat is wel echt een slechte eigenschap van me. Ik vind heel veel dingen leuk en wil graag veel tegelijk doen.
Ik heb onwijs veel doorzettingsvermogen, als iemand zegt dat ik iets niet kan blijf ik net zolang doorzetten tot dit wel lukt.

Waar kunnen mensen je voor wakker maken:
Een groot bord carpaccio, daar kan je me echt voor wakker maken.