VIP Instructeur

Ilona Bakker

 Hai hai!
Mijn naam is Ilona Bakker en ik ben 32 jaar jong. Samen met mijn lieve vriend & hond (Amerikaanse Staffordshire Bullterier) wonen we in Hilversum.
Ik heb een fulltime job als woonbegeleider en werk met én voor mensen met een verstandelijke beperking.
Daarnaast heb ik vrijwilligerswerk gedaan bij de dierenambulance in Almere & Zeewolde.
Via de dierenbescherming (waarbij de Dierenambulance Midden Nederland aangesloten is) heb ik de opleiding tot kynologisch instructeur mogen volgen, welke ik met succes afgerond heb.
Diverse vacatures bij het ‘Kynologisch Instituut vanuit ‘t Hart’ ontgingen mij niet aan mijn aandacht, direct besloot ik te reageren! Inmiddels loop ik hier met veel plezier stage bij de groepslessen en binnenkort tevens bij de VIP’ers.
Een hond opvoeden tot een (maatschappelijk) fijne metgezel is een mooie en soms ook uitdagende bezigheid. Maar dat niet alleen, zij fungeren tevens als spiegels voor óns mensen. Spiegels met een therapeutische werking wat ik als zéér boeiend & helpend beschouw.
Met liefde & plezier ga ik graag samen met jullie het avontuur aan!

Wat ‘moeten’ mensen echt over je weten: Toen ik nog een jong meisje was zagen mijn ouders een eigen hond helaas niet zitten. Maar aangezien ik destijds al niet voor één gat te vangen was ontstond het idee om diverse buurthonden uit te gaan laten. Zo gezegd zo gedaan 😉

Wat is jouw beste eigenschap? En je slechtste?: Eén van mijn motto’s luid: Élk nadeel heeft zijn voordeel, dat is dan ook de reden waarom ik deze vraag graag omdraai 🙂 Mijn valkuilen zijn chaotisch en druk (druk in de zin dat ik vrijwel altijd wel bezig ben met dingen te ondernemen). Mijn kwaliteiten zijn dat ik creatief & vrijwel overal voor in ben. Tevens ben ik echt een gevoelsmens die met liefde & plezier haar medemens helpt waar nodig.

Waar kunnen mensen je voor wakker maken: Voor en/of door een ‘rot’ geintje. Humor & lol hebben in het leven vind ik van groot belang. Vandaar ook dat je me er zelfs s’nachts voor wakker kan maken.