VIP instructeur

Wendy Schipper

Hoi! Mijn naam is Wendy.
Ik ben getrouwd en moeder van 2 heerlijke kinderen.
Mijn eerste voetstappen binnen Kynologisch Instituut vanuit ’t Hart zette ik in 2001 vanuit mijn opleiding tot paraveterinair. Mijn voorliefde voor honden was er altijd al, ik ben letterlijk opgegroeid met honden, maar in die stage bloeide het verder op. Hondengedrag werd mijn passie en die wilde ik graag delen. In 2004 behaalde ik mijn certificaten om les te mogen gaan geven en sindsdien ben ik samen met mijn collega’s te vinden op de hondenschool! Wat is het een genot om baasjes met hun honden te mogen begeleiden naar volwassenheid.

De ervaringen die ik met de jaren heb verzameld binnen de opvoeding en diverse takken van hondensport komen goed van pas op het veld, waar ik mijn kennis met liefde inzet om baasje en hond te ondersteunen om die geweldige band en samenwerking met elkaar te krijgen en te houden.
Ik zie er naar uit om u te ontmoeten met uw maatje!

Wat ‘moeten’ mensen echt over je weten: Dat ik het beste uit mezelf en de cursisten wil halen elke les opnieuw wat gepaard gaat met veel plezier en geintjes! Ik ben heel open en niks meer of minder dan iemand anders.

Wat is jouw beste eigenschap? En je slechtste?: Ik doe alles in mijn bereik om de mensen te helpen. Ik zal niet stoppen tot ik een oplossing heb. Mijn slechte kant is tevens mijn goede kant. Ik verwacht altijd meer van mezelf.

Waar kunnen mensen je voor wakker maken: Aangezien ik echt een avond mens ben, slaap ik altijd pas laat en dan moet je van goede huize komen om mij uit bed te krijgen. Met lekker eten maak je nog enige kans 🤣.