VIP instructeur, Coaching, Gedragsbegeleiding

Famke van Buren

 Ik heb mijn achtergrond in de reclame. Via de kunstacademie kwam ik bij een drukkerij en begon niet lang daarna voor mezelf. Na ruim 10 jaar mijn eigen reclamebureau te hebben gehad vond ik het tijd worden om verder te gaan in mijn andere passie; honden! Mijn allereerste hond was Ascha, een Mechelse herder uit een KNPV lijn, zij heeft me veel geleerd over mijzelf. Ik heb met haar verschillende cursussen gelopen waaronder VZH en IPO. Momenteel heb ik twee honden; een kruising Old English Bulldog/Koningspoedel en een kruising Akita/Duitse Herder/Weimaraner. In 2009 startte ik, in samenwerking met een collega, mijn eigen hondencentrum. In 2016 besloot ik dat het tijd werd om een nieuwe start te maken bij Hond-Kat. In die tijd heb ik diverse cursussen en diploma’s behaald, waaronder kynologisch instructeur, deskundig voedingsadviseur en assistentie- en geleidehondeninstructeur. Ik vind het heerlijk om op een breed gebied met honden bezig te zijn. Of dit nu gedragstherapie, groepscursus of VIP lessen zijn; ik kan er van genieten om hond en baas samen te brengen en van elkaar te laten leren.

Wat ‘moeten’ mensen echt van je weten: Ik ben op mijn best na mijn eerste bakkie koffie… Daarnaast kan ik slecht tegen onrecht, ik kan dan heel fel reageren. Zeker als het de mensen treft waar ik om geef. 

Wat is jouw beste eigenschap? En je slechtste: Mijn beste eigenschap is denk ik dat ik heel oprecht ben; ik vind op een respectvolle wijze eerlijk zijn belangrijk. Mijn slechte eigenschap is denk ik dat ik erg ongeduldig ben. Niet altijd even handig. 

Waar kunnen mensen je voor wakker maken?: Helemaal niets, hahaha! Ik ben iemand die veel slaap nodig heeft, het is echt levensgevaarlijk om mij wakker te maken. Tenzij je een puppy voor me hebt…