Puppy 30-06

Puppy 30-06

Deze puppycursus gaat van start op dinsdag 30 juni om 20.30 uur.

Omdat wij als organisatie een verantwoordelijkheid voelen ten opzichte van onze collega’s en klanten en omdat wij ons natuurlijk willen houden aan de regels van de overheid, ontkomen we niet aan een aantal regels. Als iedereen zich hier aan houdt, kunnen we op een verantwoorde manier de lessen geven.

1 Tot nadere aankondiging is er per hond één begeleider toegestaan. Als er iemand in het gezin ziek is of klachten heeft, dan verzoeken wij u thuis te blijven en dit te melden bij de instructeur.

2 Er kan geen gebruik worden gemaakt van het toilet, de kantine of het koffiezetautomaat.

3 Onze instructeurs zullen zich strikt aan de lestijden houden. Dit om ervoor te zorgen dat er voldoende tijd en ruimte is op de parkeerplaats voor de wisseling naar een volgende groep. Het is de bedoeling na de les het terrein zo spoedig mogelihk te verlaten. Heeft u na afloop van de les nog vragen? Stel deze via WhatsApp aan de instructeur.

4 Houdt u ten altijd aan de 1,5 m afstandsregel.

5 Raak alleen uw eigen hond aan! In geval van nood kan het zijn dat de instructeur de hond van een ander wel moet aanraken, maar de instructeur zal dit zoveel mogelijk proberen te voorkomen.

6 Op het terrein zal hand zeep aanwezig zijn. Wij verzoeken u zodra u het terrein op komt hiervan gebruik te maken.

7 Het kan zijn dat uw groep tijdelijk op een andere locatie les gaat krijgen. Dit om te voorkomen dat er teveel mensen op één locatie bij elkaar komen. Indien dit voor uw groep geldt, krijgt u het adres door van de instructeur. Hoort u niets daarover, dan zijn de lessen van uw groep op de bekende locatie van de hondenschool.

8 Regelmatig geven wij in normale omstandigheden lessen buiten het terrein van de hondenschool. Denk daarbij aan centrum lessen, les in een tuincentrum of bos enzovoorts. Dit soort lessen op openbare locaties zullen wij voorlopig niet geven om onnodige risico’s te voorkomen.

Wij gaan er van uit dat wij met deze regels en richtlijnen het voor iedereen mogelijk maken om veilig en binnen de richtlijnen van de overheid weer op les te komen met je hond. Uiteraard staan wij open voor suggesties en aanvullingen. We moeten dit immers samen doen! Wij hebben er ontzettend zin in en zien uit naar uw komst!


De mogelijkheid om te komen kijken bij een groep is er natuurlijk ook, u bent altijd welkom om te komen kijken. Graag even van te voren bellen, om te voorkomen dat de trainers op een andere locatie bezig zijn. Weet u dat het bij ons heel gebruikelijk is om de eerste keer te komen voordat u uw pup in huis heeft? En weet u ook dat gezinsleden (zoals kinderen) van harte welkom zijn? Er kan zelfs met meerdere gezinsleden meegedaan worden in onze lessen. De koffie, warme chocomel of thee staat altijd (kosteloos) voor u klaar!


Booking Form:

Dit evenement is volgeboekt

Tags:
Share Post

About Author

Leave a Reply