Project Manager

Eugénie van Amerom

Mijn naam is Eugénie van Amerom en ben projectmanager binnen Hond-Kat. We zijn bezig met een nieuw zorginitiatief waarover we hopelijk over een tijdje meer nieuws kunnen vertellen. Ik ben getrouwd met Job en heb drie kinderen: Suzanne (16), Amélie  (10) en Quinten (9) en woon in Hilversum. In Ermelo liggen mijn ‘roots’, daar ben ik opgegroeid en heb ik tot mijn 18e gewoond.. dus de Nijkerkse omgeving is mij bekend en het is leuk om weer in deze omgeving te vertoeven.

Ik heb het voorrecht te werken met een geweldig projectteam, waarin Connie en Famke uiteraard de aanjagers zijn, maar daarnaast is ook een aantal professionals nauw betrokken. Dit project is er één naar mijn hart. De ervaring die binnen Hond-Kat is opgedaan is zo uniek, dat de uitbreiding waarmee we bezig zijn, de kroon is op het werk is van Connie en het hele team. Het is mooi om te zien dat er zoveel betrokken medewerkers hun bijdrage leveren aan de begeleidingstrajecten die daadwerkelijk het verschil voor onze doelgroepen maken. We hopen met onze ervaring en onze nieuwe plannen ook echt ook een voorbeeld functie te vervullen voor andere hulpverlening voor deze doelgroep. En het is ontzettend fijn om aan dit nieuwe project een bijdrage te leveren.

Wat ‘moeten’ mensen echt over je weten: Wat mensen echt over me ‘moeten’ weten is dat ik per 1-1-2020 bestuurder ben van Stichting de Wederkerigheid. Een organisatie dat zich inzet voor kwetsbare jongvolwassenen door woonruimte en dagbesteding te bieden. Een organisatie waar ik veel gelijkenissen zie met hond-kat en wie weet kunnen we dingen samen gaan doen…

Wat is jouw beste eigenschap? En je slechtste?: Mijn beste eigenschap is dat ik erg zorgzaam ben en goed kan plannen en organiseren. En van deze drie eigenschappen geniet ik enorm. En dan komen gelijk mijn slechtste😊 Ik kan soms wat moeilijk temperen en doseren. Dat is altijd een uitdaging voor me. Ik wil altijd zo veel, te veel, daar moet ik altijd in schrappen; dat vind ik moeilijk. En ben best een beetje eigenwijs..

Waar kunnen mensen je voor wakker maken: Mensen kunnen mij wakker maken voor een heerlijke zonnige vakantie in een mooi vakantieland..Dan ben ik zo vertrokken!