een goede fokker

Onze dekreuen
maak kennis met

Onze dekreuen

Graag stellen wij onze dekreuen aan u voor.

Friend Faelan Giants May Be’s Place

Faelan is geboren op 26 maart 2016

Friend Faelan is een zoon van onze Boost en Justice. Deze knappen en vrolijke reu heeft met veel enthousiasme samen met zijn baasjes al een eerste show gelopen waarop hij de score uitmuntend heeft behaald. Faelan is aangekeurd en getest op ED, HD, DM en dwerggroei en daarvan vrij bevonden.

Check Out Of Fairytale Giant

Check Out Of Fairytale Giant is geboren op 28 december 2016

Check out is een vriendelijke donker gestroomde reu afkomstig uit Zwitserland. De eerste periode van zijn leven woonde hij in Nederland maar sinds enkele jaren woont hij in Hongarije. Check Out is gezamenlijk gekozen mbt de fokkerij en heeft zodoende de beschikking om hem te kunnen inzetten voor nageslacht. Nadat hij in Nederland de benodigde testen heeft gehad en hiermee gezond is verklaard, is zijn sperma opgeslagen in Nederland. Zo zijn er meerdere mogelijkheden om gebruik te kunnen maken van deze knapperd.

Vader: Danish Danehouse’s Wellington
Moeder: NuriYah Of Devoted Dogs
DCM en ED vrij, heupuitslag A Norberg waarde 32,5

Rakker

Rakker is geboren op 11 november 2016

Rakker is een flinke wolfsgrauwe reu. Op zijn show in 2019 heeft hij een Uitmuntend behaald. Hij is getest op ED, HD en dwerggroei en hiervan vrij bevonden. Hij heeft HD A met norbergwaarde 40,00. Hij is drager van DM en dus alleen beschikbaar voor DM vrije dames.