met een gerust hart op vakantie

Kattenpension
geachte klant

In verband met waterschade in onze bedrijfsruimte, zijn wij genoodzaakt het kattenpension vanaf 1 september te sluiten. Klanten die een reservering geboekt hebben ontvangen hierover een bericht. Uiteraard worden vooraf betaalde logeerkosten aan u terug betaald. Onze excuses voor het ongemak.

In huiselijke sfeer met een boerderij-achtige uitstraling, ontvangen en verzorgen wij jouw kat.

Veel katten ondervinden stress als ze uit hun vertrouwde omgeving zijn. Toch kan een pension een goed alternatief zijn tijdens uw afwezigheid. Katten die met regelmatig met verandering te maken krijgen (zoals een pension bezoek) leren beter met veranderingen om te gaan. Wij raden een eerste pension bezoek in een drukke periode zoals tijdens een schoolvakantie om deze reden ook af, de stress is vanwege een groter aantal katten dan hoger wat gewenning en vertrouwen belemmerd. De meeste van onze pensionkatten komen al geruime tijd logeren waardoor ze met meer vertrouwen een vakantie bij ons overbruggen.

Wanneer komen katten bij ons logeren:
– Tijdens jouw vakantie
– Tijdens een verbouwing
– Vanwege een verhuizing
– Wanneer je wegens ziekte tijdelijk niet voor je kat kunt zorgen
– Vanwege revalidatie van de kat (bijv na botbreuk) 
– Wegens probleemgedrag, gedragstherapie

Medische verzorging en/of dieetvoeding is mogelijk, dieetvoeding dien je zelf mee te brengen.

Belangrijk!

Wanneer jouw kat voor het eest bij ons komt, adviseren wij altijd een proefplaatsing. Wij kunnen dan kijken hoe jouw kat zich gedraagt en of hij of zij eventueel stress ervaart.
Wanneer jouw kat bij ons komt logeren, gaat hij/zij eerst voor de periode van meestal 1 dag in een apart, kleiner, verblijf. Dit is om de kat te laten acclimatiseren en te kunnen controleren of er voldoende wordt gegeten en uitgescheiden. Tevens biedt dit ons de mogelijkheid om te kunnen controleren of er parasieten aanwezig zijn waarvoor we zo nodig kunnen behandelen voordat de kat met soortgenoten in aanraking komt. Wanneer dit allemaal in orde is, krijgen de katten de mogelijkheid om vrij rond te lopen in een ruim binnen- en buitenverblijf. Breng je een kater? Dan wel een gecastreerde kater.
Let er ook alstublieft op dat jouw kat voldoende geënt is! Dat houdt in dat de vaccinatie minimaal 2 weken oud is en maximaal 1 jaar. Een geldige titerbepaling mag natuurlijk ook. Vergeet niet het vaccinatiepaspoort mee te nemen. 

Openingstijden

Openingstijden van ons pension zijn op afspraak, van maandag t/m vrijdag tussen 16.00 – 17.00 uur en in het weekend en tijdens feestdagen tussen 12.00 – 13.00 uur. Buiten deze openingstijden is het mogelijk om een andere afspraak te maken, echter dit is altijd in overleg met de dienstdoende dierverzorger.

Tarief en algemene voorwaarden

Tarieven:
Prijs per dag 8,- 

Tweede kat uit hetzelfde huishouden 7,- per dag
Katten met intensieve medische zorg betalen 2,50 per dag extra
Annuleringsverzekering 0,50 per dag

Hier vind je onze algemene voorwaarden