instructeur

Chantal van Engelen

 Ik ben Chantal van Engelen en woon sinds 2007 met mijn vriend in Nijkerkerveen. We hebben twee kinderen en hebben sinds 2004 Berner sennenhonden.

Toen we onze vierde Berner aanschafte wilde ik in de buurt op les. Toen ik bij Hond-Kat terecht kwam werd ik blij verrast. Na met 3 berners veel met trainen bezig te zijn geweest werd er hier gewerkt aan opvoeding socialiseren en rust. Dat was waar mijn voorkeur naar uitgaat. Door de liefde en passie waar de instructeurs hier les geven is mijn liefde voor het instructeursvak gaan groeien. Ik ben toen een instructeursopleiding bij Martin Gaus gaan volgen, en bij Hond-Kat stage gaan lopen. Na deze stage ben ik als instructeur aan de slag gegaan.

Ik vind het heerlijk om met baasjes en honden te werken en te helpen met hun opvoeding. Ook geef ik baasjes graag een beetje meer inzicht over hun hond, om zo een sterkere band op te bouwen met hun maatje.

Wat ‘moeten’ mensen echt over je weten: Dat ik niet tegen oneerlijkheid kan. En daar dan erg boos om kan maken. 

Wat is jouw beste eigenschap? En je slechtste: Mijn beste eigenschap is dat ik mij altijd voor 200 procent wil in zetten. Mijn slechtste eigenschap is dat ik soms teveel wil doen waardoor ik mezelf vergeet. 

Waar kunnen mensen je voor wakker maken?: Echte vrienden mogen mij altijd wakker maken. Maar ken je me niet zo goed dan mag je me alleen wakker maken als je mijn man hebt overgehaald om nog een puppy er bij te nemen 😜