Dierverzorger

Bo de Kruijf

Hoi! Mijn naam is Bo de Kruijf. Ik woon samen met mijn vriend en zijn moeder in Nijkerkerveen. Ik ben afgestudeerd verpleegkundige, en werk met veel plezier in de ouderenzorg. Sinds ik in Nijkerkerveen woon, werk ik tussen het werken met ouderen door, ook af en toe in de dierenverzorging. Met name in het weekend. Zorgen voor mensen (en nu ook dieren) geeft mij veel voldoening!.

Wat ‘moeten’ mensen echt over je weten:  Ik praat graag met mensen, en ben denk ik ook makkelijk aan te spreken over dingen, ik hou van sociaal contact.

Wat is jouw beste eigenschap? En je slechtste?: Ik help andere mensen graag indien dit nodig is, als het even kan, ondersteun ik anderen in de dingen die moeten gebeuren. Tegelijkertijd is dit soms ook mijn valkuil. Hierdoor zet ik mijn eigen behoeften soms aan de kant voor een ander.

Waar kunnen mensen je voor wakker maken: Je kunt mij wakker maken voor het knuffelen met dieren, voornamelijk puppy’s, kittens of gewoon volwassen versies hiervan! Als ik minder goed in mijn vel zit, knap ik hiervan op 🙂