opvoeding is de basis

Basicdag
basicdag

Inhoud en informatie

Loop je met jouw hond tegen probleemgedrag aan? Bijvoorbeeld weglopen of niet terugkomen, agressie naar mensen en/of andere honden, angstgedrag of hyperactief gedrag, najagen van joggers of fietsers. Of wil je graag de band met jouw hond verstevigen? Ongeacht wat jouw wens is, tijdens een Basicdag gaan jij en jouw hond samen met een gedragsbegeleider aan de slag! Deze kan inzicht geven in het gedrag van jouw hond en de juiste aanpak.

Inhoud van de dag
Tijdens de Basicdag starten we met een gesprek waarin we het probleem of wens blootleggen. Wij hebben door scholing en ervaring de benodigde kennis opgedaan in hondengedrag en vertalen dit voor je. Aan de hand hiervan kunnen wij een passend advies geven. In de middag gaan we vervolgens aan de slag om het besprokene in praktijk te brengen.

Connie Berendsen en Famke van Buren hebben ruime ervaring op het gebied van hondengedrag en ongewenst gedrag. Tijdens een Basicdag word je door een van hen begeleid. Indien noodzakelijk kunnen onze eigen honden ingezet worden om jouw hond te coachen.

Ons doel van deze dag is om, samen met jou naar de kern van de zaak te gaan. Jij en jouw hond samen; back to basic.

Ervaring

Gezamenlijk hebben Connie Berendsen en Famke van Buren ruim 35 jaar ervaring in hun werkzaamheden op het gebied van probleemgedrag. Veel van de problemen welke zij tegenkomen hadden voorkomen kunnen worden. Een top 3 van de meest voorkomende:

• Agressie naar mens en/of dier, voortkomend uit onzekerheid door tekortkoming in socialisatie

• Agressie (in combinatie met ongehoorzaamheid), verkeerde interpretatie van eigenaar (rangorde)

• Verlatingsangst of niet alleen thuis kunnen zijn, verkeerd of niet aangeleerd

Tarief en aanmelden

De kosten van de basicdag zijn 275,- . Een basicdag is van 11.00 tot 16.00 uur en inclusief lunch en het boek Bewust van Hondengedrag. De basicdag vindt plaats op onze locatie, maar mocht het noodzakelijk zijn dan kunnen we in overleg ook bij je thuis komen. Woon je buiten Nijkerk dan komt er 0,35 cent per kilometer reiskostenvergoeding bij. Heb je na het lezen van bovenstaande nog vragen, bel gerust. Wil je meteen aan de slag? Vul dan het aanmeldformulier in onderaan deze pagina. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op voor een afspraak.

Aanmelden

Basicdag

3 + 7 =