VIP Instructeur

Anneke Heimen

Hoi, graag stel ik me aan je voor. Ik ben Anneke Heimen, getrouwd met Erik en we hebben 2 prachtige puberdochters. We wonen in Barneveld samen met onze hond Vince, 3 konijnen, 5 kippen en een haan, 2 schildpadden en goudvissen.

Ik ben opgegroeid met labradors, en op 11 jarige leeftijd kreeg ik mijn eigen hond. Met Chava zijn mijn trainerservaringen begonnen. Inmiddels ben ik kynologische instructeur en gedragstherapeut voor honden.
Naast dat ik met veel plezier Vippers begeleid werk ik ook nog drie dagen in de week als paraverterinair bij de dierenarts. Ik ben dus een druk bijtje die niet goed stil kan zitten. Mijn motto is: “Wat een geluk als baas en hond elkaar begrijpen!”

Mijn passie ligt bij het ondersteunen en versterken van een goede basis van jullie relatie. Dit wil ik bereiken op een ontspannen, positieve en wetenschappelijk onderbouwde manier.

Wat ‘moeten’ mensen echt over je weten:
Ik word erg verdrietig van bewust onrecht en mensen die beter willen worden over de rug van een ander.

Wat is jouw beste eigenschap? En je slechtste?:
Ik heb erg veel geduld en ben altijd bereid om het opnieuw of op een andere manier uit te leggen. Een minder goede eigenschap is dat ik niet zo goed ‘nee’ kan zeggen.

Waar kunnen mensen je voor wakker maken:
Mensen mogen mij altijd wakker maken en wanneer ze me wakker maken omdat er sneeuw ligt dan wordt ik daar zelf blij van; prachtig die witte  natuur 😉