opvoeding is de basis

Aanschafspreekuur
Aanschafspreekuur

Inhoud en informatie

Een hond aanschaffen is zo gebeurd. Je neust enkele minuten op internet of pakt de krant. Iedere dag van de week kun je zo’n aandoenlijk diertje kopen, of zelfs thuis laten brengen! Toch is het echt verstandig om de voorpret iets langer te laten duren. Het spreekwoord “Een goed begin is het halve werk” is zo ontzettend van toepassing om een hondenleven lang plezier aan jouw toekomstige huisgenoot te kunnen beleven.

Een goed begin is het halve werk!
Je weet, er komt een hond. Dan blijven er nog een aantal vragen over zoals:
• wordt het een pup of een volwassen hond?
• een kleiner of een groter soort
• wat voor soort hond, gezelschapshond, herderachtige of juist een jachthond?
• waar moet ik vooraf allemaal rekening mee houden zoals o.a. werktijden
• wat verwacht je van een hond, omgang kinderen, los laten lopen enz.
• waar haal je de hond vandaan, wat is een vertrouwd adres?

Wanneer je het moeilijk vindt om op alle bovenstaande vragen een antwoord te kunnen geven, kun jij je bij ons laten informeren over de aanschaf van een hond of pup. Op deze wijze kiest je op een verantwoorde wijze voor jouw nieuwe huisgenoot; preventief te werk gaan dus!

Bewust van Hondengedrag

In ons boek Bewust van Hondengedrag hebben we al heel veel informatie op een rijtje gezet. In dit boek staat veel informatie over de opvoeding van een pup of hond, maar ook zeer waardevolle informatie over het aanschaffen van een pup of oudere hond! Ook een aanrader dus als je nog geen hond in huis hebt.

Tarief en aanmelden

De kosten van het aanschafspreekuur zijn 60,- per uur, inclusief het boek Bewust van Hondengedrag. Heb je het lezen van bovenstaande nog vragen, bel gerust. Wil je meteen aan de slag? Vul dan het aanmeldformulier in onderaan deze pagina. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op voor een afspraak.

Aanmelden

Aanschafspreekuur

Voor onze administratie gebruiken wij de ingevulde gegevens. Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om.

14 + 9 =