Puppy cursus

VIP pakket

Steeds meer honden vervullen een waardevolle taak voor hun baasje. Denk aan de vele verschillende hulphonden: honden die helpen bij het voorspellen van epileptische aanvallen, bij een hypo bij suikerziekte, bij doofheid, bij autisme, helpen bij de dagelijkse zorg etc. Dit alles naast het zijn van een goede vriend. Het VIP pakket is een speciaal pakket voor pups en/of honden in ontwikkeling voor een bepaalde missie. VIP staat voor Very Important Puppy. De P staat tevens voor Person of People ;-)
Juist omdat we weten dat een goed en stevig fundament een zeer belangrijke basis is voordat er aan de daadwerkelijke training begonnen kan worden, bieden we een apart VIP pakket. Onze basisopvoeding, die in al onze cursussen verwerkt is, biedt in principe ook vergelijkbare handvatten. Echter voor honden met een speciale missie worden aan de basisopvoeding hogere eisen gesteld, zoals bijvoorbeeld aan hun reactie op hun omgeving. Door in een kleine groep gelijkgestemden samen te werken bieden we meer veiligheid aan eigenaren en/of begeleiders.


Pakket inhoud

Inhoud VIP pakket:
Het VIP pakket bestaat uit individuele begeleiding en een VIP klas, bestaande uit maximaal vier deelnemers. De (groeps)lessen vinden plaats op een vaste dag in de week. De individuele lessen zijn in overleg. Een les duurt in principe één uur, maar kan uitlopen tot twee uur als de situatie daarom vraagt. Het VIP pakket kan gestart worden vanaf 8 weken. De individuele lessen zijn het eerste half jaar wekelijks, daarna in principe tweewekelijks. Het is ook mogelijk om dit tweede halfjaar wekelijks mee te doen in de groepslessen van de VIP klas, afhankelijk van de behoefte van de cursist en/of hond.


Totaalpakket voor deze jaarlijkse begeleiding 1.795,-.
Indien gewenst kan dit ook in maandelijkse termijnen betaald worden.
Het VIP pakket is inclusief tuig/dekje en VIP pasje wat u in principe de mogelijkheid biedt om met uw hond in praktijk te oefenen.

Aanmelden voor de cursus:

Voornaam en achternaam (verplicht)

Adres (verplicht)

Postcode en plaats (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Naam hond

Ras

Leeftijd hond

Verwachtingen van de cursus

Eventuele opmerkingen