Onze katers

Giant May Be's Place Thijm

Thijm is geboren op 9 maart 2011

Brown tabby blotched

Thijm, bij ons ook wel Mega genoemd, is een indrukwekkende verschijning. Met zijn donkere vacht en lichte ogen maakt hij indruk op iedereen. Een stoer uitziende kater met een klein hartje, want hij is gek op aandacht en knuffelen. Hij is bij ons geboren en opgegroeid met verschillende diersoorten. We hebben al mooie en gezonde kittens van hem mogen verwelkomen, net als enkele andere cattery’s. Thijm is getest op HCM en PKD via DNA en vrij bevonden.


Spencer

Spencer of Koda’s Place is geboren op 12 oktober 2014

Spencer is geboren bij Koda’s Place en woont sinds hij het ouderlijk huis mocht verlaten bij ons. Hij is inmiddels uitgegroeid tot een mooie kater, die als jongste van onze dekkaters, zeker zijn mannetje staat. Hij heeft een gezellig en nieuwsgierig karakter, wanneer je ergens mee bezig bent kijkt hij graag met je mee. Hij komt voor een knuffel graag op schoot liggen, een stoere kater met een zacht karakter. Binnen onze cattery hebben wij al een mooi nestje van hem mogen verwelkomen, waarvan Acacia bij ons is blijven wonen. Spencer is getest op HCM en PKD via DNA en vrij bevonden.

Bentheim Gelre´s Igor IQ

Bentheim Gelre´s Igor IQ is geboren op 8 november 2009

Blue tabby blotched

IQ is een stoere vent met een ontzettend lief karakter. Een het is een echte knuffel-kater, zit het liefst in je nek en reist dan het liefst mee tijdens div werkzaamheden :) Hij is een halfbroer van onze kater Figo. IQ heeft al meerdere gezonde nestjes bij ons, maar ook bij andere cattery’s mogen voortbrengen. Uit één van deze nestjes hebben wij Abigail gekregen. IQ is getest op HCM en PKD via DNA en echografie en vrij bevonden.